Как се Прави Уголемяване на Бюста в Пластичната Хирургия?

 

uvelichavane-na-biusta

 

Тъй като гърдите могат да продължат да се развиват, докато една жена наближи 20-те години, има регламентирано изискване жените да бъдат най-малко 18 години, за да получат увеличаване на бюста с импланти с физиологичен разтвор и най-малко 22 години, за да получат силиконови импланти.

При избор на хирург, търсете някой, който има много опит. По-малко вероятно е да имате усложнения по-късно, ако изберете хирург, който е имал най-малко 5 години хирургическо обучение и най-малко 2 години професионален опит в пластичната хирургия.

Преди процедурата  ще се срещнете с вашия лекар за медицинска оценка. Можете да питате за това, което искате да знете от лекаря за уголемяването на бюста ви. Вашият лекар може да ви помоли да спрете приема на някои медикаменти за няколко дни или седмици преди операцията на гърдите.

Можете да получите увеличаване на бюста, направено като амбулаторна процедура, или можете да останете една нощ в болницата. Процедурата отнема 1-2 часа. Най-вероятно ще ви бъде дадена обща анестезия, по време на която ще бъдете “заспали” и ще е безболезнено.

Хирургът ще направи разрез под гърдите ви, под ръцете ви или около зърната ви, в зависимост от вашето тяло, вида на импланта и разширяването, което се прави.

Хирургът ще постави импланта в джоба над или под гръдния мускул. След като импланта е на мястото си, хирургът ще затвори разрезите с конци или хирургическа лента.

 

Преди 20 години службата за храни и лекарства спря продажбата на силиконови импланти поради опасения за безопасността. Но по късно след като направи преглед на повече изследвания, службата  започна да допуска определени силиконови  импланти обратно на пазара.

 

Тази блог покрива само козметичната операция на гърдите. Разгледани са видовете гръдни импланти, процедурите, както и възможните усложнения.